CORONA

Fælles aktiviteter

indstilles

indtil videre

UPDATE

Nyhedsbrev 6. april 2020

 

Sommerpause

Selv om statsministeren har åbnet en dør på klem for en langsom tilbagevenden til normale tilstande efter påske, så omfatter det næppe en invitation til sæsonafslutning i Bogbinderskolen efter vores skik og brug. Bestyrelsen har derfor vedtaget at forårssæsonen er slut, ligesom der ikke arbejdes videre med planerne om en udflugt på nuværende tidspunkt.  

 

Vi begynder igen

Bogbinding begynder igen torsdag 10. september, kl. 19-22. Der er efterårsferie 15. oktober og sidste ordinære bogbinderaften bliver torsdag 10. december. 

Tirsdagsholdet fortsætter med start tirsdag 8. september kl. 13-16. Efterårsferie 13. oktober og sidste gang før jul bliver 8. december.


Hermed ønskes alle en god påske – og en god sommer. Og ikke mindst de bedste ønsker om at bevare helbredet i disse coronatider.

Venlig hilsen

 

Uffe

 

 

Bogbinderskolen følger regeringens henstilling om at indstille al ikke nødvendig mødeaktivitet for at begrænse smittespredningen af coronavirus. Da sæsonafslutningen alligevel nærmer sig, har bestyrelsen besluttet ikke at begrænse indstillingen til 14 dage, men til at være gældende indtil videre.

Det er fortsat muligt at benytte lokalet på individuel basis, idet bestyrelsen naturligvis forventer, at alle iagttager de officielle anbefalinger for omgang med hinanden (brug håndsprit, hold afstand, undgå kropskontakt). Har man ikke selv nøgle, men behov for at komme i lokalet for at hente materialer eller bøger, man er i gang med, kan kontakt om lån af nøgle ske til undertegnede eller til tilsynsførende Ib Hansen (29 11 35 50).

Ringe. 12. marts 2020

Uffe

 

Formand: Uffe Tønning
Åvangen 96, 5750 Ringe62 62 37 54
E-mail: uffe@midtfyn.net

Tilføj din overskrift her